Onderhoud en reparaties

Om stilstand van uw voertuig te voorkomen is regelmatig onderhoud van groot belang, het is immers het materieel waar u uw geld mee verdient. Bij Jan Luikens Truck & Trailerservice is uw voertuig in goede handen en wordt uw waardevolle materieel in topconditie gehouden. Groot en klein onderhoud, tacho’s ijken, APK service, LPK service, airco service, bandenservice, sipen, uitlijnen, diagnose apparatuur voor alle merken is een greep uit de brede service die wij verlenen aan onze klanten.

ABS, EBS en ECAS

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en werken met het modernste diagnose apparatuur Knorr, Wabco en Haldrex. Deze combinatie zorgt er voor dat wij onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren op uw ABS en EBS systeem.

Hydraulische verrichtingen

Voor al uw hydraulische toepassingen kunt u bij ons terecht.

Tachograaf

Een tachograafschijf wordt gebruikt om de rij- en rusttijden vast te leggen in het goederenvervoer. Om deze registratie vlekkeloos te laten verlopen, moet een tachograaf iedere twee jaar geijkt worden.

Voor het inbouwen, vervangen of ijken van elk type tachograaf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.


APK service

Onze werkplaats beschikt over professionele keurmeesters die werken met de modernste apparatuur wat het mogelijk maakt om uw voertuig APK te keuren. We kunnen u service bieden voor het keuren van uw truck, trailer, aanhangwagen, oplegger, laadklep en tachograaf.

De volgende keuringen kunnen door ons uitgevoerd worden:

- APK keuring van trucks/trailers

- APK keuring van aanhangwagens/opleggers

- Het eiken van tachografen

- LPK keuring van laadkleppen


Airco service

Airco is een fijn voorkomend iets als het aanwezig is in uw voertuig. Ons team is erop getraind om u van dienst te kunnen zijn voor het onderhouden en/of uitvoeren van reparaties van uw aircosysteem.


Diagnose apparatuur voor alle merken

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en werken met het modernste diagnose apparatuur:

- Wabco

- Texa

- Haldex

- Knorr (ABS, EBS en ECAS)

Jan Luikens Truck & Trailerservice | Algemene voorwaarden | Website door Skytz Websites